Ska ta tag i det här med golvslipning!

Jag vet, det är länge sedan jag klagade över golvet, men har fortfarande inte fått tummen ur till att göra någon golvslipning. Men nu är det dags, jag har bestämt mig. Det går inte att skjuta upp längre. Jag brukar ju ändå gå runt och dra fötterna lite efter mig, lite mer än vad jag borde egentligen, men aja. Fastnade i alla fall med strumpan i golvet och fick sen en flisa i foten. Fattar inte hur någonting så litet kan göra så ont. Fick ut den hyfsat enkelt men det gjorde lite ont. Och jag vet att det inte går att dra ut på det längre.

Kollade upp olika företag igår och fastnade för AGV Golv AB. De sysslar med golvslipning i Nacka, vilket ju är perfekt, även om jag bor strax utanför egentligen. Men det borde nog gå bra ändå. Och de verkar väldigt bra, de har funnits länge och har erfaren personal. Det är nästan det viktigaste, att man har duktig personal. Jag tycker dessutom att det är ganska trevligt att kunna dricka kaffe tillsammans med hantverkare när de har rast. Kanske gör det när de kommer för att göra golvslipningen hemma hos mig nu också. Vet tackar nej till gratis fika.

Tänker i alla fall att det räcker att de kommer från Nacka för att göra en golvslipning av alla golven här och sen lacka dem. Trivs med den naturliga träfärgen så vill nog inte måla om dem. I så fall skulle det vara till vitt, vilket är väldigt fräscht, men det får bli en annan gång då istället. Nu blir det bara golvslipning och lackning från AGV Golv AB. De hade dessutom ett ganska fördelaktigt pris, vilket också var en bra anledning till att välja dem. Varför betala mer för någonting som du kan få utfört i samma kvalitet till ett lägre pris?