Nybyggd gäststuga på tomten

Hallå där! Otroligt trevligt att du har hittat hit och för att du är intresserad av att läsa ett inlägg skrivet av mig. I det här inlägget kommer du få läsa om företaget Janne Svenssons Byggtjänst och deras byggare i Finspång. För er som vill veta mer om företaget skickar jag med en länk där ni kan få mer information, läs mer här.

Anledningen till att jag skriver det här inlägget idag är för att jag vet att ni gillar rekommendationsinlägg, det blev det här företaget för att min fru tyckte att jag näst intill var tvungen att dela med mig om den underbara upplevelsen vi hade med dem. Det började med att vi ville bygga en liten gäststuga på vår stora tomt, vårt hus var för litet för att ha ett gästrum i och därför tyckte vi att det var lika bra att det skulle bli en stuga så att det kunde bli avskilt. Vi har nämligen ofta gäster, eller rättare sagt behöver de flesta sova över när de väl kommer hit eftersom vi bor en liten bit utanför staden och det går inte bra med bussar och liknande. Det var mycket som krävdes för att vi skulle få en färdig stuga på vår tomt, det var allt från bygglov till byggare i Finspång. Byggarna kom från Janne Svenssons Byggtjänst, vilket vi bestämde oss baserat på vad som stod på deras hemsida. Allt man kunde läsa sig till visade på att det var ett seriöst företag som vi kunde lita på. Allt det stämde. De kom hem till oss och började bygga stugan från grunden, efter några veckor stod stugan helt färdig. Så nöjd som jag är över den här stugan har jag nog aldrig varit över någonting, den är otroligt fin och även praktisk. Vi har fått mycket användning för den och därför skulle jag och min fru vilja rekommendera det här företaget och deras byggare i Finspång till er om ni behöver någon typ av hjälp inom bygg.