Jag fick hjälp av en rörmokare i Bålsta

Tjenare mors gott folk! Ni är så många som har fått upp ögonen för bloggen och gång efter annan kommer hit till min lilla hörna på nätet för att läsa om vad det är för slags saker jag tar upp här. Idag hade jag tänkt att jag skulle prata om ett företag som heter Dräggesta Rör. Jag vände mig till dem när jag behövde få fatt i en rörmokare i Bålsta. Om ut i fall att du vill kika närmare på det här företaget så kan du klicka här. 

Det här företaget vände jag mig till när jag behövde hjälp med ett krånglande rör ute i sommarstugan. Jag älskar min sommarstuga utanför Bålsta, det är så vacker natur här med skogar som känns förtollade och de blåaste bad- och fiskesjöar. Det är livskvalité på hög nivå att få tillbringa tid i stugan i Bålsta. Det är lite äldre standard så det är inte konstigt att det blir problem som med detta rör. Den borde nog rustas upp, hela stugan, men det får vänta ett tag för allting kostar pengar. Vissa saker är det bäst att fixa till med en gång, som detta rör för annars kan det bli ännu större problem med vattenläckor och dylikt och sådant vill man till varje pris undvika, det var den främsta orsaken till att jag vände mig till dessa rörmokare i Bålsta. Det var inget problem för Dräggesta Rör att byta ut det felande röret och när de ändå var här så kollade de igenom så att allt övrigt såg bra ut, det gjorde det men det var ändå med vissa förbehåll, men det tänker jag inte gå in något närmare på här.