Finns det något hyresledigt?

I den här bloggen avhandlar jag sånt som är av intresse för alla oss som bor i Kumla med omnejd. Det har varit så många som sagt att det är svårt med lägenheter och det är det som regel, i alla fall om man vill bo mitt i centrum. Har man inte pengar till en kontantinsats för att köpa en lägenhet blir det svårare och för att köpa en lägenhet måste man ju även ha ett jobb för att klara amorteringarna. Hyresledigt i Kumla är bra för det ger dig frihet att flytta när du vill och du har inget underhållsansvar för din lägenhet, så även om månadsavgiften på en bostadsrätt är lägre så måste du stå för alla renoveringar inne i lägenheten själv, så frågan är ju hur mycket billigare det blir i längden. Hur som helst så ska jag tipsa er om ett bostadsbolag som har hyresledigt i Kumla för det mesta, och gå in på deras webbsida och läs mer där eller gör en intresseanmälan. 

Lägenheterna som hyrs ut ligger inte mitt i Kumla utan en liten bit utanför stan, men jag bor här och stortrivs med miljön och även med lägenheten som har en rimlig hyra. Många bostäder idag lyxrenoveras och så blir hyrorna höga. Min lägenhet är helt okej i standarden men det är inte ekparkett och rostfria vitvaror i köket men jag är nöjd ändå. Det är bra att det inte är de dyraste golven för har man en hund som jag så kan det bli repor i golven, så om du nöjer dig med normal standard så är detta det perfekta området att bo i. Själv bor jag i en tvåa med kök men det finns både större lägenheter och mindre. Hoppas att ni får en lägenhet här inom en snar framtid, lycka till!