Dags att ringa rörmokaren igen!

Jag förstår inte vad det är för fel på rörsystemet i vår tvättstuga. Allting är bra men sen emellanåt, från ingenstans, så börjar det att lukta skit. Det lukar jätteilla. I början viste jag inte vad det var. Hade hemma rörmokare i Enköping från Lies VVS & Rörteknik AB som kollade på det. De sa att rören är dragna på ett felaktigt sätt som gör att vattnet håller sig kvar i dem och lätt svämmar över i avloppet istället för att åka vidare. Och speciellt jobbigt blir det då med tvättvattnet som hela tiden håller sig var och blir mer och mer unket.

Lies VVS & Rörteknik AB tömde bort vattnet och problemet försvann. De erbjöd sig att dra om rören också men sa att det kan klara sig utan också och att jag fick välja själv hur jag ville göra. Och jag valde att låta det var, tänkte att det säkert blir bra. Att det nog inte blir så illa igen. Men så igår så började det att lukta illa igen, så antar att problemet är detsamma nu som det var tidigare, att det ligger alldeles för mycket vatten kvar i avloppet som inte vill dra vidare. Ville egentligen inte att de skulle börja dra i alla kablarna och sånt men antar att det är dags att de gör det nu ändå.

Får se till att ringa rörmokarna idag och se till att boka in en tid för dem att komma hit till Enköping för att fixa det. För såhär kan det inte vara. Och jag antar att jag får skylla mig själv, borde ha tagit Lies VVS & Rörteknik ABs råd och fixat det redan förra gången. Men aja, man lär sig av sina misstag. Men om det är någon av er som har samma problem med gamla rör, se till att fixa det så snart som möjligt, för det blir inte bättre.