Jag ska anlita en städfirma!

Asså, det här med att städa – hur tråkigt är inte det? Jag kan utan att skämma erkänna att jag har det väldigt dammigt på golven hemma. Ja, det ligger dammtussar på golvet, är det verkligen något fel med det? Jag vet att jag borde städa lite oftare men det är så otroligt tråkigt. Därför har jag äntligen bestämt mig för att lämna ifrån mig städansvaret till CJ Golv & Städ! Det är en städfirma i Uppsala som jag ska få hjälp av för första gången på fredag.

Det blir första gången jag anlitar en städfirma och vet ingen i min närhet som har gjort det heller, men det känns som att det är dags. För det finns så många andra saker som är betydligt roligare att göra och det känns dessutom som att jag kommer få betydligt renare genom att anlita en städfirma istället för att städa själv. Framförallt för att det inte blir att jag städar själv. Enda gången jag städar är när jag ska få besök, och då lite finare besök. För är det bara kompisar som ska komma över så brukar jag strunta i att städa, de vet redan hur stökigt och dammigt jag har det.

CJ Golv & Städ hittade jag när jag kollade runt på nätet och råkade komma över firmans webbplats och blev direkt inspirerad. För ärligt talas, varför städa själv när man kan anlita någon annan för att göra det åt en?